Personvernerklæring

Personvernerklæring www.fjellpryd.no

Denne personvernerklæringen gjelder for Fjellpryd begravelsesbyrå herunder www.fjellpryd.no. Denne erklæringen skal gi våre brukere bedre innsikt i hvordan vi behandler personopplysninger på www.fjellpryd.no.

Vi lagrer informasjon for å kunne kjenne igjen brukerne våre og for å kunne tilpasse tjenestene vi tilbyr. Vi ønsker å utvikle oss slik at vi kan forbedre tjenestene gjennom og forstå hvordan de brukes. Vi beregner brukerantall og trafikk. Vi bruker Google Analytics til webstatistikk på våre nettsider. Google Analytics er konfigurert til å ikke samle personopplysninger, herunder å anonymisere IP-adresser. For en oversikt over hvilke informasjonskapsler som Google Analytics bruker, hva de brukes til og hvor lenge de brukes se denne linken: 

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Vi selger eller deler ingen personopplysninger videre med andre, bortsett fra når vi er pliktig til å gjøre dette som følge av en norsk lov.

Vi ber ikke om samtykke på våre nettsider, da vi anser de opplysningene vi samler inn som lite sensitive. Vi mener fortsatt du som bruker har krav på å vite hva vi bruker opplysningene til. Hvis vi innhenter opplysninger som krever samtykke etter personvernlovgivningen, vil dette innhentes ved hver enkelt tjeneste.

Det er frivillig å oppgi personopplysninger til oss. Men skal vi kunne håndtere deg som kunde eller bruker av våre tjenester, og holde deg orientert om våre tjenester og produkter, har vi behov for å innhente og lagre visse opplysninger om deg.

Om du blir kunde av oss, lagrer vi dine personopplysninger til du ber oss om å slette disse, bortsett fra når vi er pliktig til å beholde dette som følge av en norsk lov. Ønsker du å få slettet dine opplysninger sender du de til begravelse@fjellpryd.no

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen, utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere, som eksempel: gravferdsetaten, blomsterleverandør, leverandør av minnesamvær etc. For å gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår, benytter vi informasjonskapsler utstedt av tredjepart.

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll. Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter.

Spørsmål eller anmodninger om innsyn i opplysninger som er registrert om deg eller utøvelse av andre rettigheter, kan rettes til vårt personvernombud eller ved å sende en epost til kontaktinformasjon under.

For å ta i bruk dine rettigheter bes du om å sende en epost til vårt personvernombud eller vår kontaktinformasjon (se kontaktdetaljer under). Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å ta kontakt med vårt personvernombud.

Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene, post@datatilsynet.no


Personvernombudet påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

Personvernombud for Fjellpryd Begravelsesbyrå er Gunn Heidi Kvernrød
Tlf 917 97 101

Mail: begravelse@fjellpryd.no

Adresse:

Fjellpryd Begravelsesbyrå
Kjerkgata 10
7374 Røros

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 14. september 2020.